Opis forum
Karol, czy to wogóle jesteś jeszcze zdolny do tak ogromnego wysiłku jak myślenie? Twoja czaszka jeszcze nie eksplodowała?
A tak swoją drogą, jak wrażenia z gry w Wiedźmaka? Bo jestem pewien, że kupiłeś już w dniu premiery :->
Nie chodzi... bo go nie mam... moze jutro wrescie kurier raczy przyjsc o normalne porze...
Dodane dnia panskiego 30.11.2007: wlasnie dostalem paczke jem swoj ostatni posilek na kilka dni/tygodni/miesiecy/zycie niepotrzebne skreslic.
Ostatnio edytowany przez Karol (2007-10-30 14:18:07)
Fabuła... hmm... głowny wątek narazie niewiele moge powiedziec:) niezbyt orginalny ale no nie odkrylem za wiele więc może się jeszcze rozkręci... jeśli chodzi o zadanka poboczne są w deche:D są świetne questy np:
Można pomóc pania wykonującym najstarszy zawód świata bo ktoś je nachodzi, a w zamian możemy albo zgarnąć kase albo karte stałego klienta:D. Poza tym dużo questów (około 30% pobocznych i wszystkie główne) zawierają więcej niż 1 możliwość ukończenia.
Grywalność w deche:D Walka miodzio, rozwój postaci miodzio:>.
Pare małych błędów, np: wycentrowana kamera na tobie w konsekwencji kiedy biegniesz i sa jakies nierówności terenowe takie naprawde drobne to kamera podskakuje co wkurwia:/.
I jeden naprawde poważny... polska ścieżka dźwiękowa... koleś który gra Geralda poprostu kwalifikuję się na odstrzał... Nieważne czy sarkazm czy groźba czy flirt ... wszystko mówi jednym tonem...
A jeszcze co do grafy:> JEST ZAJEBISTA... Na najniższych detalach grafa jest jak w GOTHIC 3 a na najwyższych prawie jak w OBLIVIONIE. Niestety musze zadowolić się tym pierwszym:).
oj Karol Karol znasz Piotrka tyle czasu a nie wiesz,że on wymaga od innych tego czego od siebie nie?
i oto mamy dobry przykład:)
od innych wymaga czytania tego co pisze a sam tego nie robi:P
jak inteligentny był człowiek który powiedział kiedyś że w poprawianiu charakteru oraz zachowań warto zacząć od siebie.
Jestem na socjologii, ale nie takiej klasycznej (czyli z mnóstwem matematyki), ale takiej bardziej humanistycznej, w Instytucie Stosowanych Nauk Społecznych. Mam tam dosyć dużo przedmiotów z różnych dziedzin np. psychologię i antropologię, no i niestety ciut matmy też w postaci statystyki, z którą właśnie się męczę (a raczej powinnam zamiast tu pisać ). No ale ogólnie jest spoko, przez październik się totalnie obijałam, a teraz w sumie też to robię, chociaż już mi się powoli zaczynają kolokwia. A wam jak idzie?
P.S. Piotrek, jesteś na Elektronice i Telekomunikacji? A poznałeś tam moją koleżankę Jolę Pacan?
Dzisiaj siedziałam na angielskim i moja koleżanka na cały głos wrzasnęła "nieeee!!!", babka się pyta o co chodzi, a ta, że widziała płatek śniegu Nie no, pogoda się zrobiła fatalna, w dodatku to nie pada ładny, biały śnieżek, tylko śnieg z deszczem, więc chlapa jest straszna... no nic, jeszcze 8 miesięcy i wakacje
A po drodze będzie trochę świąt, dni rektorskich i sto różnych imprez
a dziś na mnie nawet słońce zaświeciło Nie przejmuj sie za 3 miechy bedzie wiosna:D
moze lekko ponad 3
Ps.Dostalem 4 z Wejscióki:D i pierwszy kolos za mną nie było tak strasznie jak myslalem Nadal żyje
Ps.potoki to jest cos co skupia kilka grup:D
PS=Ej!!!!!!!!!!!!
a co z sylwestrem?
Może Jakieś propozycje??
Ubustwiam jak ktos rzuca tekst "Jakies propozycje?" ... czyli tak zwane zrzucanie pracy na innych:P.
No ja w sumie tez juz zastanawiam sie nad sylwkiem, niewiem jeszcze czy cala noc grac w GW czy moze w Wiedźmaka... a moze PES katowac ludzi po sieci:).